By Lauren Beale

A dramatic great room with an asymmetrical wood-and-truss ceiling is at the heart of this remodeled midcentury modern in the Franklin Hills neighborhood of Los Feliz. Angled windows provide treehouse-like views; wooden accents give the rustic interiors the feel of a vintage yacht.

The detached studio resembles a cube made of steel, wood and glass. Views from the hillside lot take in the Griffith Observatory, sunrises and the surrounding greenery.

To read the full article visit their website here

Let’s Connect

You’ve got questions and we can’t wait to answer them.

We use cookies and tracking technology in connection with your activities on our website. By viewing and using our website, you consent to our use of cookies and tracking technology in accordance with our Privacy Policy.