Private and commanding, 60s era modern sits on a spacious, verdant lot tucked away on a cul-de-sac in Pasadena’s coveted San Rafael area. Thoughtfully and completely redesigned, there is seamless transition between indoor and outdoor spaces. The open and flexible floor plan of adjoining living, dining and family rooms, framed with walls of windows and sliding glass doors, bathe the main floor with natural light.

A corner fireplace can be enjoyed from all rooms as well as from the custom bar area, which bridges the space into the gourmet kitchen. The kitchen is complete with Wolf and Sub-Zero stainless appliances, open shelving, banquette seating, breakfast bar, generous storage and home office space. A powder room and direct access to the generous two-car garage complete the main level.

To read the full article visit their website here.

Let’s Connect

You’ve got questions and we can’t wait to answer them.

We use cookies and tracking technology in connection with your activities on our website. By viewing and using our website, you consent to our use of cookies and tracking technology in accordance with our Privacy Policy.